Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

„Apkabinkime Žemę gerais darbais“

Kovo 16-20 d. Tytuvėnų gimnazijoje vyko renginių savaitė „Apkabinkime Žemę gerais darbais“, skirta Pasaulinei Žemės dienai paminėti.

Kovo 20-ąją – pavasario lygiadienio dieną – prie gimnazijos suplevėsavo Žemės vėliava, kuri priminė, kad visi esame atsakingi už Žemės išsaugojimą. Mokiniai surengė piešinių parodą „Geri darbai Žemei“. 8b klasės mokinės paruošė projektą „Nėra namų be atliekų“, kuriame išdėstė šiukšlių rūšiavimo naudą, pateikė apklausos rezultatus apie mūsų gimnazijos mokinių atliekų rūšiavimo ypatumus.

Gamtamoksliškiausi gimnazijos mokiniai dalyvavo Žemės dienos minėjime „Pasveikinkim Žemę“, vykusiame Tytuvėnų regioninio parko lankytojų centre, kur išklausė Raseinių r. garbės pilietės mokytojos M. B. Navakauskienės įdomią paskaitą „Žemės paslaptys ir turtai“ ir praplėtė žinias apie žemę. Renginio šeimininkai surengė viktoriną „Mano krašto paslaptys“, kurios metu dalyviai atsakinėjo į svečių pateiktus klausimus, o teisingai atsakiusieji buvo apdovanoti. Šventės pabaigoje buvo pasveikinti gamtos mokslų ir informacinių technologijų mokyklinių ir rajoninių olimpiadų nugalėtojai.

Šie renginiai atkreipė mūsų visų dėmesį į aplinkos apsaugos problemas, paskatino rūšiuoti atliekas ir taip rūpintis mus supančia aplinka.

Mokytoja D. Ruseckienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online