Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Tytuvėnų gimnazijos mokinai lietuvių kalbos konkursuose ir olimpiadose

Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos mokiniai kasmet aktyviai dalyvauja lietuvių kalbą puoselėti skatinančiuose konkursuose bei olimpiadose. Visgi smagu pasidžiaugti ne tik gausiu mokinių noru išbandyti jėgas savoje mokykloje, rajone ar net respublikoje, tačiau ir jų laimėjimais.

Jau daugelį metų Tytuvėnų gimnazijos moksleiviai dalyvauja viename iš populiariausių lituanistinių renginių Kelmės rajone – „Raštingiausio mokinio konkurse“, tad ir šie 2017-2018 mokslo metai buvo ne išimtis. Mūsų mokykla, kaip ir kiekvienais metais, gali pasidžiaugti mokinių laimėjimais. 2018 metais Kelmės rajono „Raštingiausio mokinio“ konkurso prizininkėmis tapo 7b klasės mokinė Ema Baltrušaitytė (I-ma vieta, jos mokytoja Elvyra Gedraitienė), IIga klasės mokinės Živilė Leskauskaitė, laimėjusi I-ąją vietą, ir Evelina Volskytė, laimėjusi II-ąją vietą, bei 6 klasės mokinė Luka Lebedžiuskaitė, laimėjusi III-ąją vietą.

Tytuvėnų gimnazijos moksleiviai savo sukauptą žinių bagažą atskleidė ne tik Kelmės rajone, bet ir Šiaulių regione. Čia mokiniai iš visos Šiaulių apskrities buvo kviečiami sudalyvauti nebe pirmus metus organizuojamame „Raštingumo konkurse“. Kaip ir praėjusiais, taip ir šiais 2018 m. galime pasidžiaugti Šiaulių regiono „Raštingumo konkurso“ prizininkėmis. Jomis tapo 6b klasės mokinė Luka Lebedžinskaitė, laimėjusi II-ąją vietą, IIga klasės mokinė Evelina Volskytė, laimėjusi II-ąją vietą bei IVga klasės mokinė Aistė Aksamatauskaitė, laimėjusi III-ąją vietą. 2018 metais Tytuvėnų gimnazijos atstovai sudalyvavo ne tik Kelmės rajono, Šiaulių regiono, bet taip pat ir respublikiniame konkurse. Tai buvo šeštojo festivalio-konkurso „Daina.LT 2018“ renginių ciklo dalis, skirta Lietuvos nepriklausomybės 100-mečiui. Šiame respublikinio rašinio konkurse „Ar gera būti lietuviu?“ Tytuvėnų gimnazija taip pat neliko nepastebėta. IVga klasės mokinė Aistė Aksamatauskaitė tapo konkurso laureate. Visas iki šiol minėtas mokines ruošė lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Laima Sadauskienė.

Abiturientė Aistė Aksamatauskaitė

 
Dabar lankosi
Mes turime 7 svečius online