Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Žemės diena paminėta Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijoje

Kovo 20-25 dienomis Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijoje vyko renginiai skirti Žemės dienai.

Kovo 20 d. iškelta Žemės vėliava, II g ir III g klasių mokiniai pasitiko visą gimnazijos bendruomenę ir įsegė Žemės dienos ženkliukus. Neformaliojo švietimo programos „Chemija! Tyrinėju čia ir dabar!“ mokiniai paruošė stendą, skirtą nagrinėti ekologines problemas. 6-8 ir I gimnazinių klasių mokiniai dalyvavo renginyje skirtame Žemės dienai, kuris vyko Tytuvėnų regioninio parko direkcijoje.

Visą savaitę biologijos, fizikos, chemijos, geografijos, dailės ir technologijų mokytojai į savo mokomųjų dalykų pamokas, neformaliojo švietimo programas integravo ir analizavo ekologinės problematikos klausimus ir skatimo mokinius domėtis Žemės dienos renginiais.

Kovo 25 d. vyko integruota fizikos ir chemijos pamoka II g klasėms skirta paminėti Žemės dieną. II g klasių gimnazistai draugiškai varžėsi protų mūšyje ir ne tik puikiai praleido laiką, bet pakartojo gamtos mokslų ir geografijos žinias.

Kovo 26 d. visa gimnazijos bendruomenė buvo pakviesta prisijungti prie akcijos „Žemės valanda“, kurios metu turėjo kartu su visu Pasauliu valandai išjungti gyvybiškai nereikalingus elektros prietaisus ir leisti Žemei atsikvėpti.

Renginius ir veiklas organizavo biologijos, chemijos, fizikos, geografijos, dailės technologijų mokytojai su mokiniais, darbo grupės vadovė gimnazijos pavaduotoja ugdymui Daiva Hinz.

Chemijos mokytoja Justina Zaleckienė

 
Dabar lankosi
Mes turime 2 svečius online