Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Konkursas „Gimnazijos balsas“

Gimnazijoje pirmą kartą vyko konkursas „Gimnazijos balsas“. Jį ruošė trečiokai gimnazistai, mokytojos Ritos Čekanauskienės ugdytiniai, pasirinkę mokytis muzikos. Jie apklausė visos gimnazijos 5-IVg klasių mokinius, ar pastarieji norėtų dalyvauti tokiame renginyje, rašė scenarijų, bendradarbiavo su dailę pasirinkusiais (mokytoja D. Žukauskienė) ir vedė „Gimnazijos balsą“.

Šiame renginyje dalyvavo ne visų klasių atstovai, tačiau dainuojančiųjų būrelis buvo visai nemažas. Gaila tik, kad savo balsus nutarė parodyti vien mergaitės. Šį koncertą gimnazijoje vedė Donata Stoškutė ir Aivaras Vyšniauskas. Pertraukėlės metu šoko vyriausiųjų klasių šokėjai.

Kaip sakė žiuri komisijos pirmininkė, direktorės pavaduotoja Vilija Volskienė, „pirmas blynas“ neprisvilo, dainininkės ruošėsi, repetavo ir gražiai dainavo. Geriausiai pasirodė Iga klasės mokinės Akvilė Alijošiūtė ir Silvija Šlepaitė. Joms atiteko ne tik komisijos skirta pirma vieta, bet ir žiūrovų simpatijos. Antrą vietą užėmė Paulė Andrulytė (7 klasė), trečią – abiturientė Ieva Mikalauskaitė. Visos konkurso dalyvės apdovanotos padėkomis, kurias paruošė trečiokai gimnazistai.

 
Dabar lankosi
Mes turime 6 svečius online