Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Brandos atestatų įteikimo šventė

Liepos 13 dieną Tytuvėnų gimnazija atsisveikino su 67 laidos abiturientais. Gimnazijos aktų salėje įteikti brandos atestatai visiems, kurie sėkmingai įveikė egzaminų maratoną. Direktorė Irma Stankuvienė ne tik džiaugėsi gerais rezultatais, bet ir nuoširdžiai sveikino mokinius ir jų tėvelius, linkėjo gražaus gyvenimo kelio, įteikė atestatus. Nuoširdžias atsisveikinimo kalbas paruošė IVga klasės auklėtoja Laima Švilpienė bei IVgb vadovė Regina Vaičiulienė.

Geriausiu šių metų abiturientu (ne tik gimnazijoje, bet ir rajone) tapo Karolis Levickas. Jam įteikta mecenato, Meno skyriaus mokytojo G. Astašausko premija. Daugiausiai kartų mokyklos garbę gynė Dovilė Stoškutė. Jos pastangos įvertintos verslininko S. Šimkaus premija. Paskutinėje šių mokslo metų šventėje Tytuvėnų gimnazijoje apdovanoti ne tik šie abiturientai. Gimnazijos direktorės padėka įteikta Adomui Mačiulaičiui už aukščiausią informacinių technologijų valstybinio brandos egzamino įvertinimą. Kelmės vaikų ir jaunimo sporto mokykla Padėkos raštu už dalyvavimą laisvųjų imtynių varžybose atsisveikino su Gyčiu Valiuška.

Dovilė pasakė padėkos ir atsisveikinimo kalbą, o Karolis atliko savo kūrybos dainą. Tėvelių vardu kalbėjo Juozas Šlepas ir Edmundas Zaleckas. Abiturientai sudainavo paskutinę bendrą dainą. Po iškilmių sekė sveikinimai bei išleistuvių vakaras.

 
Dabar lankosi
Mes turime 2 svečius online